TALLERS i més TALLERS: PER SANT VALENTÍ.....CORASÓN....CORASÓNNNN!!! I ANGELETS I AAAAAYYYYY, L'AMOUR!!!! #navbar-iframe { height:0px; display:none; visibility:hidden; }

PER SANT VALENTÍ.....CORASÓN....CORASÓNNNN!!! I ANGELETS I AAAAAYYYYY, L'AMOUR!!!!


Estan les coses tan xunguilles que a Tallers ens apuntem a totes les festes, i a totes les oportunitats de parlar d'alegria, d'amor, i del que faci falta. I no celebrem l'Any nou xinès perquè hem fet tard.
Així que us presentem algunes de les coses que podeu aprendre a fer als tallers, amb molt d'amor, paciència i una estoneta lliure.


Aquí teniu tres tècniques en una peça: un broche. La base de fusta és reciclada (1ª tècnica: reciclar) d'un joc de domino d'animalets dels meus fills quan eren petits. només amb un joc...mira si tens peces per broches!!!, lsobre la fusta hi ha aplicat paper tissue en varies capes fins conseguir el resultat desitjat (2ª tècnica: découpàge) i finalment després d'envernissar hem muntat la peça de fusta sobre una planxa de feltre i amb agulles per feltrar  (3ª tècnica: feltrar amb agulles) hem anat construint un nuvolet de llana pel nostre angelet enamorao!!!



Aquí teniu uns quants més en preparació. També hem fet uns quants con el CORASÓN PARTÍO, que si te'l poses us dies, ajuda a
 restaurar el PARTÍO de veritat: no falla, te'l col.loques i tothom et pregunta perquè el portes, amb el quart o cinquè que t'ho pregunti....lligues fijo!!!


Bueeeno, aquí una altra versií de broche romàntic barrejant tècniques: tenim découpage sobre vidre, cordó de seda, feltre per la base i insertar l'imperdible especial per b roches i pel toque Cuki, una blonda de cotó de color marfil. És mono o no??

Espereu que falta un cor molt especial:


Aquest cor és una gargantilla. És d'argella polimèrica amb la tècnica d'imitació del teixit jersei. 
Amb aquesta tècnica es poden fer virgueries. Ja sabeu a on
a TALLERS I MÉS TALLERS!!!!!!! Colnsulteu el  calendari!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario