TALLERS i més TALLERS: Les tardes dels dimecres: FIMO. Inaugurem els FIMECRES #navbar-iframe { height:0px; display:none; visibility:hidden; }

Les tardes dels dimecres: FIMO. Inaugurem els FIMECRES

A Tallers i + Tallers dedicarem una tarda a la semana, a l’argella polimèrica, més coneguda com a FIMO, que és només una de les moltes marques que podem trobar al mercat. El Fimo és un material tan versàtil que ha permés desenvolupar moltes tècniques.
A Ti+T començaràs per on tu necessitis. Si és des del principi, coneixerem el material, i les eines que calen per treballar-lo: les professionals per quan tinguis experiència i les d’estar per casa (cost zero).

Per començar tindràs prou, amb les teves mans, les ganes de crear i quatre trastos que trobaràs per casa, i que ja et direm quins son. EI fimo i la resta (forn, rajola base, paper de vidre… talladors, extrusionadora….) els tenim aquí

I si ja t'has iniciat en el món de l'Argella polimèrica, podràs practicar les diferents tècniques: creació de murrines, flors, la retro o Klimt, cares, caleidoscopi, etc, etc, etc…., els degradats de color, les transferències, el Mica Shift, el Mokume Gane, etc. També practicarem els diferents acabats: granulats, pulit, envernissat, pastes líquides, etc.

I en qualsevol cas podràs aplicar les tècniques apreses, a la bijuteria o a altres tècniques decoratives. Aniràs descobrint les teves preferències a mesura que treballes.

A Ti+T volem que us sentiu còmodes, que tingueu espai i que cadascú aprengui al seu ritme.
Vine a FIMEJAR, t'atraparà.


Tots els dimecres a la tarda de 18 a 19:30h. toca FIMO

No hay comentarios:

Publicar un comentario